2023 Perde Fiyatları

Blog geri dön
2023 perde fiyatları
Tarafından gönderildi: admin Kategori: Sanat Yorumlar: 0

2023 Perde Fiyatları

perde modelleri ve fiyatları

Evimizin en önemli dekorasyon parçalarından bir tanesi olan perde seçimi oldukça önemlidir. 2023 yılında oldukça popüler olan perdelerden ve fiyatlarından bahsedeceğiz.

Fon Perdeler : 2023 yılında en çok tercih edilen perde kategorisinde fon perde yer alıyor. Aynı zamanda, fon perdeler kendi içinde birçok tasarım ve özelliğe sahip. Örnek verecek olursak, desenli fon perdeler, düz fon perdeler, saten fon perdeler, tül fon perdeler gibi birçok seçeneğe sahip. Ucuz perde seçenekleri arasında yer alan fon perdelerin 2023 yılında fiyatlarından bahsedecek olursak; 75 TL den 115 TL’ye kadar fiyat aralığı bulunmakta.

tül perde fiyatları ve modlleri için tıklayınız

Tül Perdeler : 2023 yılında sık tercih edilen perde modelleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda oldukça kullanışlı olan tül perdeler, ucuz perde arayanlar için oldukça uygundur. Evinizin her bir odasında tercih edebileceğiniz tül perde modelleri, evinize modern bir görünüm sunacaktır. Aynı zamanda, tül perde modelleri de kendi arasında birçok seçeneği bulunmaktadır. Örnek verecek olursak; desenli tül perdeler, çizgili tül perdeler, keten tül perdeler, düz tül perdeler. Dilediğiniz uzunluk ve kalınlığa sahip tül perde fiyatlarından bahsedecek olursak; 24 TL’den 48 TL’ye kadar değişmektedir.

Hazır Perdeler : 2023 yılında çok sık tercih edilen perde modelleri arasında hazır perdeler de yer almakta. Birbirinden farklı tasarıma sahip olan hazır perdelerin skalası oldukça geniştir. Hem oldukça gösterişli modelleri bulunurken hem de fark yaratıcı tasarıma sahiptirler. Dilediğiniz motif ve renkte hazır perdeye ulaşabilirsiniz. Evinizin yaşam kalitesini arttıracak olan hazır perde fiyatlarından bahsedecek olursak; 109 TL’den 399 TL’ye kadar varan fiyat skalası bulunmaktadır.

perde fiyatları karartma pedeler

Karartma Perdeler : 2023 yılında özellikle güneş ışığı sevmeyenler için en çok tercih edilen perde modelleri arasındadır. Sahip olduğu kaliteli kumaş ve renkleri ile bulunduğu odaya ışık sızdırmayarak güneş geçirmez perde modellerinden bir tanesidir. Birbirinden farklı renkleri ve tasarımları bulunsa da genelde uzun ve mat renklerden oluşmaktadır. Bu perde fiyatlarından bahsedecek olursak; 109 TL den 249 TL’ye kadar fiyat skalası bulunmaktadır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog geri dön
Sepetinize eklendi.
Ödeme Alanı
0
  • "En (Genişlik)" is a required field.
  • "Boy (Yükseklik)" is a required field.
  • "Pile Sıklığı" is a required field.
  • "Kanat Yönü" is a required field.
  • "Nereye Takacaksınız?" is a required field.
0
Sepetiniz
Sepetiniz BoşMağazaya Dön