2024 Perde Modelleri

Blog geri dön
2024 perde model ve fiyatları örnekleri
Tarafından gönderildi: admin Kategori: Genel Yorumlar: 0

2024 Perde Modelleri

Sürekli değişen ev dekorasyon anlayışı evlerimiz için perde seçimi de etkiliyor. Bu yazımıda 2024 perde modelleri nedir nasıl seçilmedir tüm bu detayları bu yazımızda  inceleyeceğiz.

Son yıllarda ev dekorasyonunda iki ana akım kendini gösteriyor. Bunlardan biri İskandinav tarzı ahşap ve ketenlerin hüküm sürdüğü bir anlyış olurken diğeri de endüstriyel tasarım olan metal ve ahşabın birleşiminden oluşan daha düz ve sade bir anlayış. Tabiki tüm bunların dışında insanların isteklerine göre şekillenen diğer dekorasyon tarzları mevcut. Ama bu iki temel anlayış şuan önde gibi. Tüm bunlarda perde modellerini ve çeşitlerini etkiliyor.

2024 perde model ve fiyatları örnekleri 2024 perde model ve fiyatları örnekleri

2024 perde modelleri içinde en çok dikkat çeken perde türleri keten fon ve keten tüllerin yanında düz fon ve düz tül perdeler ön plana çıkıyor.

Evinizde mobilya ve halılarınız çok canlı renklere sahipse seçmeniz gereken perde türleri daha sade ve düz olmalıdır. Eğer evivnizde durum tam tersiyse yani mobilya halı ve dekorasyonunuz çok canlı ise seçmeniz gereken perde türleri canlı renkler veya desenli tüller olabilir. Örneğin şerit tül perdeler ve file tüller bu yıl öne çıkan modeller arasında.

 

File tül perde modelleri ve fiyatları

2024 perde model ve fiyatları örnekleri

Peki perde rengi seçerken neye dikkat edilmeli?

Renk konusunda herhangi bir mutabakat bulunmamak üzere olduğu için temel olarak toprak renkleri diğer objelerle uyumu en kolay renklerdir. Nedir bu renkler, grinin tüm tonları, vizon, siyah, kahve tonları, krem, beyaz bu renklere tüm ev eşyasını kolayca kombinler bilirsiniz.  Bir diğer tercih edilebilir renk çeşitleri ise  pastel renklerdir bu renkler  canlı renklere göre daha softve yumuşaktır ışık seviyesi düşük mekanlarda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Modern tasrımların vazgeçilmez parçalarından biriolmuşlardır. Ben toprak rengi ve pastel renk istemiyorum evim rengarenk cıvıl cıvıl olsun diyenler ise evin ışıklandırmasına çok dikkat etmelidirler aşırı ışık ve canlı renkler evinizin içinde bir renk karmaşsına sebep olabilir dekorasyonunuzu kötü etikileyebilir. Renkler konusunda bir formül yoktur. Her insanın ruh hali ve zevklerine göre çeşitli tercihleri olabilir. Şu renk kötü bu renk iyi demek doğru bir anlayış değildir. Seçilen rengin genel dekorasyon içindeki rolü daha önemlidir. Örneğin cırtlak kırmızıyı meşe tonlarıyla mükemmel bir uyum içinde kullanabilirsiniz.

 

2024 perde modelleri ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları bizlere sorabilir web sitemizden bu ürünleri inceleyebilirsiniz

2024 Perde Modelleri Örnekleri

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blog geri dön
Sepetinize eklendi.
Ödeme Alanı
0
    0
    Sepetiniz
    Sepetiniz BoşMağazaya Dön